پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز چهارشنبه ، 1404/02/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، از برگزاری کارگاه آموزشی تدوین برنامه مرجعت علمی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خبر داد.

 


دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، از برگزاری کارگاه آموزشی تدوین برنامه مرجعت علمی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خبر داد.


به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت استان، رئیس این مرکز و مدرس کارگاه بیان داشت: مرجعیت علمی یعنی اینکه در جایگاه علمی برتر باشید و از چنان توانی برخوردار باشید که بتوانید در زمینه های خاصی حرف اول را بزنید.


دکتر مسلم شریفی، ضمن اشاره به تقسیم بندی دانشگاه ها، افزود: راهبرد مرجعیت علمی به ما کمک خواهد کرد از دیگر دانشگاه ها متمایز شده و  دانشگاه ما را در حوزه هایی بعنوان دانشگاه ویژه و برتر معرفی خواهد نمود که به آن مرجعیت علمی گفته می شود و هدف ما رسیدن به آن جایگاه ویژه، برند و مرجعیتی است که همه به آن رجوع ‌کنند.


دکتر شریفی، در ادامه ضمن اشاره به راهبردهای رسیدن به مرجعیت علمی اذعان داشت: راهبرد تمرکز بر یک موضوع یا رشته خاص، راهبرد تعالی مؤسسه‌ای، راهبرد رهبری ملی و راهبرد فراملیتی و بین المللی از جمله راهبردهایی است که باید گام به گام برای رسیدن به جایگاه مرجعیت علمی پشت سر بگذاریم.


وی اضافه کرد، برای رسیدن به مرجعیت علمی می بایست در حیطه ها و رشته‌هایی سرمایه گذاری کرد که زمینه و توان پیشرفت آن حیطه ها در دیگر دانشگاه ها کمتر است و دانشگاه ما از پتانسیل و ظرفیت پیشرفت در آن حوزه ها برخوردار است.


 مشاور رئیس دانشگاه در امور برنامه ریزی، تصریح کرد: زنجیره همکاری در سه حوزه آموزش، پژوهش و اقدام به منظور پاسخگویی به نیازهای محیط راه رسیدن به مرجعیت علمی است


دکتر شریفی، مرجعیت علمی را یک گفتمان تعریف نمود که به ما کمک خواهد کرد به سمتی حرکت کنیم که مدیران دانشگاه به این  ذهنیت و نتیجه برسند که با تعیین اولویت های توسعه، جامع نگری، واقع گرایی و داشتن چشم انداز بلندمدت، زمینه را برای رسیدن به جایگاه مرجعیت علمی فراهم خواهند کرد.


پس از صحبت های دکتر شریفی، نمایندگان چهار گروه گیاهان دارویی، شیمی غذا، نانو فناوری پزشکی و مطالعات سلامت اجتماعی که به عنوان حیطه های مشخص برای رسیدن به مرجعیت علمی تعیین شده اند پس از هم اندیشی و مشورت با همدیگر، نقاط قوت و ضعف و پیشنهادات خود را به منظور برنامه ریزی و تدوین پروژه، برای رسیدن به جایگاه مرجعیت علمی ارائه کردند.


به گزارش وبدا، این کارگاه آموزشی با حضور دکتر مسلم شریفی، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و مدرس کارگاه مذکور و چند تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه در سالن فارابی مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC) دانشگاه برگزار و شیوه تدوین برنامه مرجعیت علمی برای مدعوین تشریح گردید.